Samarbejdspartnere

Vi har etableret samarbejde med følgende virksomheder:

Det Europæiske Hus

Vi samarbejder med og gennemfører frivilligt arbejde for Det Europæiske Hus, der arbejder for udvikling af socialt arbejde i en række lande.

Besøg Det Europæiske Hus her: Det Europæiske Hus

inklusionsnetværket.dk

Vi indgår med konsulentbistand og støtte til udviklingen af inklusionsnetværket.dk, der har til formål at hjælpe medarbejdere og ledere i institutioner og skoler med deres ændring i retning af at kunne rumme og fastholde flere børn og unge i et normalt institutions- og skolemiljø.

Besøg inklusionsnetværket.dk her: inklusionsnetværket.dk

Island

Konsulentfirmaet HRM dækker alle spektre af HR-området i Island.

Besøg HRM her: HRM

Tyskland

Konsulentfirmaet Intrestik har specialiseret sig i at udvikle og gennemføre træningsaktiviteter i Tyskland.

Besøg Intrestik her: Intrestik

Evan-Jones International

Evan-Jones International (EJI) er et internationalt konsulentfirma, der har specialiseret sig indenfor ledelse, salg og organisationsudvikling. Med base i København har EJI primært koncentreret sine aktiviteter i Europa.

EJI anses for at være en af de førende indenfor test- og analyseredskaber til brug for leder- og medarbejderudvikling.

Besøg Evan-Jones International her: Evan-Jones International

Ledernes Hovedorganisation

På kurserne "Den nyudnævnte leder", som Horisont har udviklet, indgår vi som faste instruktører. Derudover bliver vi anvendt i forskellige virksomhedstilpassede forløb. Besøg lederne her: http://www.lederne.dk.

Danske Konferencecentre

En nem adgang til professionelle konferencecentre over hele landet, der f.eks. kan danne rammen om et af vores udviklingsforløb - besøg Danske Konferencecentre her: http://www.dkbs.dk

Jakob Høgsbro

I forbindelse med teambuilding aktiviteter deltager Jakob Høgsbro med en musikalsk aktivitet. Jakob er dirigent, musiker og komponist, og han har tilrettelagt et forløb, han kalder Interaktiv Musikalsk Odysse. Besøg Jakob her: Velkommen til Jakob Høgsbro.dk